Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Firme de traduceri din Cluj / Birou de traduceri autorizate si traduceri legalizate in Cluj Napoca
Autor Mesaj
ACTIV TRADUCERI
Membru
# Postat: 21 Iul 2009 17:05 - Editat de: ACTIV TRADUCERI
Raspuns 


INTERLINGUA TRADUCERI este un birou de traduceri autorizate din orasul Cluj, alcatuit dintr-un colectiv de traducatori profesionisti care va stau la dispozitie si sunt gata sa raspunda cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra pentru o gama variata de domenii de activitate.

Calitatea ireprosabila a traducerilor pe care INTERLINGUA TRADUCERI Cluj Napoca le realizeaza se sprijina pe experienta in domeniu, bazata pe pregatirea profesionala si pe atentia pe care o acordam fiecarui client in parte.

Efectuam traduceri legalizate in orasul Cluj in si din limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, maghiara, germana, norvegiana, ceha, slovaca, greaca, ebraica.


TRADUCERI AUTORIZATE
Membru
# Postat: 21 Mar 2012 02:29
Raspuns 


Cand cauti pe internet traduceri autorizate Cluj si traduceri Cluj apeleaza cu incredere la INTERLINGUA TRADUCERI pentru a primi cea mai buna oferta de pret pentru servicii de traduceri.


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de easy forum software miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum