Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Firme de traduceri din Bucuresti / birou traduceri zonele Pipera, Bucurestii Noi, stadion national
Autor Mesaj
servicii traduceri
# Postat: 19 Ian 2010 10:06
Raspuns 


Suntem birou traduceri cu locatii in Pipera, Bucurestii Noi, stadion Lia Manoliu. Oferim traduceri pe limbile olandeza, araba, engleza, italiana, germana, greaca, maghiara, rusa, franceza, turca, bulgara, chineza, japoneza, s.a...Lucram in TRADOS, cel mai profesional program adresat traducatorilor. Avem cele mai bune preturi de pa piata. Efectuam urgente fara suprataxare. Suntem la dispozitia d-voastra non-stop.


Paun Luciana
Membru
# Postat: 12 Aug 2010 01:05
Raspuns 


Detin la Limba Engleza Atestat Profesional si sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei pe limbile engleza si italiana din 2008,sunt PFA.
Efectuez traduceri din romana in engleza si engleza-romana, romana in italiana si italiana-romana.
luciana_paun1986(at)yahoo(dot)com
0731831452


Anonim
# Postat: 28 Aug 2010 14:12
Raspuns 


Buna ziua,ma numesc Adriana Slivneanu din Bucuresti ,sunt traducator documente tehnice sau literare din limba germana,engleza in limba romana , asigur servicii de interpretariat simultan, consecutiv, whispering (chouchotage) pentru conferinte, simpozioane, traininguri, intalniri de afaceri, delegatii ,transcrieri fisier mp3 in word,tehnoredactare ,helpdesk . Lucrez cu programele : Adobe Illustrator Cs2,Adobe Photoshop,Corel Draw,pachetul Office,QuakXpress,Indesign.In prezent colaborez cu o editura pentru traduceri carti si brosuri laboratoarele de fizica si chimie,etc . si am o aparitie de carte pe piata tradusa din limba germana in limba romana “ Enciclopedia naturii europene ”, carte tradusa pentru editura Mladinska din Bucuresti , traducere scenariu pentru Castel film Studios Romania din germana in limba romana , interpret filme , interpret domeniu tehnic,general din germana-romana si romana-germana pentru societatea comerciala S.C Laromet S.A. ..Mentionez ca am tradus 2 ani pentru firma Tv cablu Cluj cu sucursala in Bucuresti , traducere simultana ( casti pe urechi ) filme .Mentionez ca am tradus 2 ani pentru firma Tv cablu Cluj cu sucursala in Bucuresti , traducere simultana ( casti pe urechi ) filme,interpret pentru firma S.C.Laromet S.A Bucuresti din limba germana in romana si invers . Traducere si subtitrare filme , documentare .Colaborare cu diverse birouri de traducere din Bucuresti si din tara .

Cu stima,Slivneanu Adriana

id yahoo messenger sau skype : slivneanu2001


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de free forum software miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum