Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Firme de traduceri din Bucuresti / WXYZ Traduceri - Birou de Traduceri, Interpretariat, Apostilare și Supralegalizare
Autor Mesaj
WXYZ Traduceri
Membru
# Postat: 5 Dec 2017 14:40 - Editat de: WXYZ Traduceri
Raspuns 


WXYZ Traduceri, birou de traduceri din București sector 6, vă oferă servicii profesionale de traduceri și interpretariat realizate de traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției în majoritatea limbilor de circulație internațională.

Printre serviciile profesionale de traduceri și interpretariat oferite de biroul nostru de traduceri se numără: traduceri legalizate, traduceri autorizate, traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri it, traduceri website, traduceri financiare și economice, traduceri acte de stare civilă, traduceri dosare de muncă, traduceri analize medicale, traduceri acte auto pentru înmatriculare, traduceri acte de studii, traduceri documente pentru licitații, interpretariat, etc.

De asemenea, vă oferim o gamă variată de servicii conexe, cum ar fi: legalizare consulară, supralegalizare, apostilă, vizare acte de studii Inspectoratul Școlar și CNRED, împuternicire auto pentru deplasarea cu mașina în Turcia, etc.

Fie că este vorba de recunoașterea diplomelor și echivalarea studiilor în Franța, obținerea cetățeniei italiene, angajarea în Anglia, înmatricularea mașinii cumpărate din Germania ori deplasarea cu mașina în Turcia, vă asigurăm că veți obține toate documentele necesare rapid și fără stres.

Contactați-ne acum și solicitați o estimare de preț gratuită!


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de community script miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum