Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Oferte de colaborare pentru Traducatori / URGENT: traducatori germana, italiana, spaniola, franceza, engleza CONTACTATI MA PANA LA ORA 12
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 28 Apr 2013 09:47
Raspuns 


SC TRADIS CRAIOVA, ANGAJAZA 5 TRADUCATORI PE LIMBILE :GERMANA, SPANIOLA, ITALIANA, FRANCEZA, EGNGLEZA si 60 de colaboratori pe aceleasi limbi.

Cei care ma vor contacta pana la ora 12 vor primi un proiect de tradus deoarece astazi la 12 trebuie sa dau toate proiectele la tradus.

Am niste proiecte de transcriere din italiana. sunt niste fisiere audio in care li se iau interviuri unor doctori . ii intreaba unde lucreaza, cati pacienti au, de ce boli sufera si ce tratament le au dat. toate sunt pe acest tipar. dumneavoastra ar trebui sa le ascultati si sa scrieti ce se aude, nu traduceti absolut nimic.

pretul oferit este de 7 lei/pag fara factura si 9 lei/pag cu factura.pagina =2000 ccs sau putem plati la minut, 1 minut=0,4 euro echivalentul paginii.

daca sunteti interesata, am rugamintea sa ma adaugati in lista dvs de mess pt a va trimite fisierele deoarece pe mail nu le incarca fiind prea mari.

tel 0765 961 932, ma puteti contacta la orice ora.
de asemnea as mai avea o rugaminte mare la dvs: daca mai cunoasteti alti traducatori buni, ati putea sa mi dati mailurile lor si/sau telefonul,

proiectul meu este urgent, duminica trebuie sa l predau si 1 fisier ia cam 8 ore fara intreruperi unui traducator.

multumesc

Cu stima Sorina Caprioara
Manager SC TRADIS SRL


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de online community software miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum