Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Oferte de colaborare pentru Traducatori / CAUTAM TRADUCATORI AUTORIZATI - LIMBA ENGLEZA,ITALIANA, FRANCEZA, GERMANA
Autor Mesaj
Alin
Membru
# Postat: 10 Mar 2011 20:41 - Editat de: Alin
Raspuns 


Daca ai cunostinte solide necesare traducerii textelor in / din cel putin o limba straina si doresti sa faci o cariera in domeniul traducerilor si al interpretariatului (detinerea autorizatiei de traducator emisa de Ministerul Justitiei reprezinta un avantaj), poti trimite CV-ul la urmatoarea adresa de email:traducere<punct>rapida<arond>gmail<punct>com. Cautam in permanenta traducatori, revizori si interpreti independenti. Daca doriti sa va integrati in echipa noastra, scrieti-ne la adresa mentionata anterior.
Atentie ! Sunt acceptate numai CV-urile complete, trimise atat in limba romana cat si intr-una dintre limbile pentru care traducatorul/interpretul este autorizat., via e-mail. Mailul trebuie sa contina informatii precum : numarul autorizatiei eliberata de Ministerul Justitiei, data eliberarii acesteia, disponibilitatea de lucru (nr pagini traducere/zi), tariful per pagina de traducere dar si disponibilitatea pentru interpretariat(si tariful perceput)!
Garantam ca vom raspunde tuturor solicitarilor TRIMISE PE EMAIL in maxim 24 de ore.


Diana Calugaru
# Postat: 4 Apr 2011 19:50
Raspuns 


Buna ziuaMa numesc Diana Calugaru, sunt traducator autorizat limba engleza din anul 2006 si am o vasta experienta in traduceri si retroversiuni limba engleza. Mi-ar face o deosebita placere sa initiem o colaborare de lunga durata, profitabila pentru ambele parti. In continuare, va ofer o descriere succinta a activitatii mele si a tarifelor aferente serviciilor:

Traduc din anul 2005, in aproape orice domeniu.

Tarifele practicate sunt:

a) 12 lei - documente cu regim normal, din domeniile: financiar-bancar, tehnic, economic, beletristica, stiinte exacte (matematica, fizica)

b) 13 lei - documente cu regim normal, din domeniile: medical, chimie, petro-chimie

Pentru documentele in regim de urgenta, punctul a), tariful este 13 lei, iar pentru cele specificate la punctul b) (regim urgenta), tariful este 14 lei. *

*Pretul se raporteaza la o pagina de 2000 caractere cu spatii.

Pentru serviciile prestate, eliberez factura si chitanta.

Sunt disponibila de luni pana duminica, 24 de ore din 24.


Anonim
# Postat: 6 Apr 2011 14:40
Raspuns 


Buna ziua

Ma numesc Raluca Mesaros, sunt absolventa a sectiei de traducatori limbi moderne aplicate engleza franceza. Cunosc si limba spaniola iar tariful pe care eu il practic incepe de la 10 ron pe pagina cu 2 000 de caractere in functie de dificultate. Nu sunt traducator autorizat.

Va multumesc


Anonim
# Postat: 6 Apr 2011 14:49
Raspuns 


adresa mea de e mail este ralusoco<arond>yahoo<punct>com

RALUCA MESAROS


Arseni
# Postat: 10 Iul 2012 17:23
Raspuns 


Buna ziua,

Ma numesc Arseni Cosmin si ma ofer sa imi pun cunostintele la dispozitia dumneavoastra pentru activitati de traducere si interpretariat in/din limbile:

Italiana (5 ani de studiu in peninsula)

Engleza (certificat Cambridge si participari la diferite conferinte internationale).

Spaniola doar pentru traduceri.

Tariful practicticat incepe de la 10 ron/pagina (raportat la o pagina de 2000 caractere cu spatii) in functie de dificultate, iar pentru interpretare se stabileste de comun acord in functie de durata si dificultate.

Mentionez de asemenea ca nu sunt traducator autorizat.

Va multumesc anticipat!
Contact: cosmin . arseni [at] ymail . com
0756/435.304


camber
Membru
# Postat: 20 Aug 2013 14:51
Raspuns 


ma numesc Mariana Camber, locuiesc in Bucuresti, sunt traducator si interpret autorizat de Ministerul Justitiei pentru limbile italiana si rusa. Doresc colaborare pentru traduceri in diverse domenii.Tariful pentru traducerea unei pagini este negociabil, in functie de urmatoarele criterii: volum, dificulatatea textului si timpul de executie.Eliberez factura fiscala si chitanta(PFA) telefon 0720822105


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de forum script miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum