Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / SUGESTII SI RECLAMATII / Seminar drepturi de autor
Autor Mesaj
talkpartners
# Postat: 26 Nov 2009 14:35
Raspuns 


Talk Partners lanseaza o serie de evenimente culturale si de imagine, sub marca Talk Lounge. In cadrul seratelor petrecute la ceainaria Serendipity, Talk Lounge va gazdui seminarii si ateliere de lucru in creative writing, drepturi de autor, personal branding si management artistic.
Te invitam pe 9 decembrie la ora 19:00 la Right(s) your Brand, primul seminar din serie, sustinut de Cristina Tatareanu, Managing Partner - Talk Partners si Mihai Velcescu, Lead Designer - Design Forge.

Daca scrii si esti creativ, dar nu stii ce sa faci mai departe; daca vrei sa-ti imbunatatesti imaginea, dar nu cunosti modalitatile; daca esti traducator, dar nu-ti cunosti drepturile, sau daca esti Rights Manager intr-o editura si vrei sa afli mai multe despre legislatia in vigoare, vino miercuri, pe 9 decembrie in ceainaria Serendipty si afla ce te intereseaza! Incepand cu ora 19:00!


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de online community script miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum