Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / SUGESTII SI RECLAMATII / Uniunea Traducatorilor - reclamatii si sugestii
Autor Mesaj
ciuciu
# Postat: 27 Aug 2009 05:06
Raspuns 


Reclamatii si sugestii pentru Uniunea Traducatorilor (inclusiv Autorizati)

untarromania at gmail com

untar ro


Delia Rednic
Membru
# Postat: 30 Aug 2009 23:56
Raspuns 


Buna seara, avand in vedere ca doua dintre mesajele publicate in aceasta rubrica lovesc puternic in imaginea mea profesionala si personala doresc sa o rog pe asa zisa dra "voichita"...sa ma contacteze. In cazul in care nu ma va contacta o anunt prin intermediul acestui forum ca nu mai sunt presedinta UNTAR si ca profiul de personalitate pe care dansa a incercat sa mi-l creeze aici nu-i va aduce nici mai multi bani....nici mai multi clienti. Este doar o simpla metoda de a inlatura concurenta, metoda cu care traducatorii din Baia Mare s-au mai confruntat de cateva ori in acest an. Stiu foarte bine unde am studiat limba italiana si anume in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj Napoca si nicidecum asa cum dansa incearca sa sugereze. Lucrez la domiciliu, asa cum o face marea majoritatea a traducatorilor, deoarece volumul de munca (extrem de redus, mai ales in ultima vreme) nu mi-ar acoperi cheltuielile aferente intretinerii unui spatiu public. De asemenea, lucrez transparent, in forme perfect legale. Din pacate noul Cod Civil este foarte permisiv iar calomnia , amenintarile si hartuirea prin intermediul internetului (si nu numai...) - ce serveste de multe ori drept paravan pentru multi indivizi cu tulburari mintale - vor deveni un obicei si una dintre cele mai accesibile metode de razbunare.
Daca UNTAR Maramures nu a facut nimic este datorita lipsei de colegialitate si colaborare dintre traducatorii de aici...insa daca aceasta dra. "voichita" are un spirit atat de intreprinzator, o invit pe dansa sa preia functia, pozitia e inca vacanta...Poate ea va reusi mai multe. Eu una am alte prioritati, reorientare profesionala, etc..
Cat despre "pozele deocheate" afisate de mine ii spun doar ca este vorba de profilele de pe doua situri de socializare unde am intalnit fosti colegi, elevi, cunostinte cu care impartasesc diverse amintiri din vacante, evenimente, etc Este liber oricine sa le viziteze si sa "judece " gradul lor de vulgaritate. Insa in mod evident limbajul folosit de dansa aici nu o recomanda nicidecum ca traducator.
Toate cele bune


Anonim
# Postat: 27 Mai 2010 13:27
Raspuns 


altii care?


Anonim
# Postat: 29 Ian 2011 10:21
Raspuns 


tu!


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de forum script miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum