Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / SUGESTII SI RECLAMATII / 3 traducatori de evitat
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 3 Mai 2013 14:08
Raspuns 


TRADUCATORI DE EVITAT - BIROU SC TRADIS SRL
Stimati colegi,

iata 3 traducatori cu care nu mi as mai dori sa colaborez in viata mea.

ELENA STANESCU :
ADINA RADU:
IOANA IOANA:
acest forum nu ma lasa sa le pun si adresele de mail dar le gasiti pe traducatoriautorizati


am avut ghinionul sa dau peste ei
si sa i bag in baza de date a firmei mele, apoi, pentru un proiect urgent, le am trimis tuturor traducatorilor din baza de date MAIL de grup, cu detalii despre proiect.
Neavand optiunea BCC le am trimis tuturor acelasi mesaj cu proiectul.
Imediat m au contactat pe mail, si mi au spus ca le am incalcat drepturile privind protectia datelor cu caracter personal, trimitand in CC, (desi daca si au pus datele pe site, era normal ca datele lor sa fie publice si sa poata fi accesate oricand; eu nu numai ca le am trimis CC dar traducatorii selectati i -am trimis si spre vrificarea veridicitatii datelor comunicate mai multor persoane care se ocupa cu acest lucru).
Intai m au amenintat ca ma dau in judecata, apoi m au insultat asa cum au stiut ei mai bine, mi au insultat si traducatorii cu care lucrez, spunand in mailul pe care ei l au trimis in BCC de pe adresa mea tuturor traducatorilor mei din baza mea de date pe care o aveau in CC, ''nu cred ca au mai ramas multi prosti care sa lucreze pentru 8 lei/pagina''
Am incercat sa rezolv amiabil situatia cu ei, dar insultele au continuat, au continuat si mailurile pe adresa mea de office, din lipsa de ocupatie, imi trimit mie mailuri in care ma jignesc.
MAI MULT, CHIAR SI ACUM TRIMIT MESAJE CU DISPUTA TUTUROR TRADUCATORILOR DIN BAZA MEA DE DATE PENTRU A INCERCA SA MI STRICE RELATIA CU ACESTIA.
AM PRIMIT CERERI DIN PARTEA TRADUCATORILOR MEI SA I SCOT DIN BAZA DE DATE SI SA FAC CEVA SA NU MAI PRIMEASCA MAILURI CU DISPUTA.
PROBABIL AU RUGAT SI ALTE PERSOANE, CARE SE PRETEAZA LA ASA CEVA SA TRIMITA TUTUROR TRADUCATORILOR MEI, PE CARE II AVEAU DIN -CC-, MAILURI DENIGRATOARE LA ADRESA FIRMEI MELE.


TOATE CELE 3 TRADUCATOARE, AU FOST DATE IN JUDECATA DE SC TRADIS SRL, pentru INSULTE, JIGNIRI, HARTUIRE.
Si acum sa va dau si datele lor, sa stiti sa ii evitati
ELENA STANESCU : ellys(underline)04underline)2arondyaho
ADINA RADU: mihaela(punct)adina(punct)raduarondgmail
IOANA IOANA: ioana30bestarondyaho

NU SCRIU ACEST MESAJ PENTRU A LE FACE LOR RAU CI PENTRU A FACE UN BINE COLEGILOR DE BREASLA, SA NU TREACA SI EI PRIN CE AM TRECUT EU.

Cu stima,

Sorina Caprioara
Manager SC TRADIS SRL


Anonim
# Postat: 3 Mai 2013 14:10
Raspuns 


ELENA STANESCU : ellys(underline)04underline)21arondyaho

gresisem adresa, in loc de 21, pusesem 2


Anonim
# Postat: 11 Oct 2013 20:19
Raspuns 


Stimata dna/ dle,

Dar oare cum ati vrea sa fiti primit/a daca dvs. le trimiteti mail in grup fara ca saracii sa se cunoasca si fara sa-i intrebati daca sunt de acord. Conform legii, asa este, le-ati incalcat drepturile.... Mare mirare de nu ati primit si dvs. pana acum din partea lor vreo plangere penala. Vad ca pana si aici le puneti adresele de mail, fara sa aveti acordul lor. Sincer, suntei sanatoasa ? Sa stiti ca si eu sunt traducator si eu am nr. pus pe site-uri de traduceri adresa de mail, dar asta nu insemna ca toti colaboratorii mei vor trimite mail-uri catre restul grupurilor lor incluzandu-ma si pe mine in cc. Nu stiu cum de va simtiti atat de ofensat/a, cand este evident ca dvs. ati incalcat legea. Dumnezeule cati prosti mai sunt in tara asta ! Ne mai si minunam de ce suntem la stadiul asta. Din cauza unor persoane ca dumneata care n-au ce sa faca. Dumnezeule, mergeti doamna/ domnule la un psihiatru ca vad ca va lipseste ceva, sincer !


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de bulletin board software miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum