Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Traducatori autorizati pentru alte LIMBI Straine / autorizatie traducator ministerul culturii
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 20 Iun 2016 10:17
Raspuns 


Buna ziua,

Am nevoie de parerile si sfaturile voastre ca ttraducatori cu experienta. As vrea sa otin autorizatia de traducator pentru portugheza insa nu am terminat limbi straine. Folosesc portugheza de mult timp, lucrez zi de zi cu nativi si am invatat-o cu nativi.

Din ce m-am informat , am inteles ca pot da un examen la Ministerul culturii si cultelor si ca se poate obtine autorizatie de acolo fara sa fii terminat limbi straini aceste studii fiind necesare doar pentru autorizatia de la justitie.

A dat cineva acel examen, imi poate da o parere? (tot pe forumuri am vazut ca 90% pica si pareri foarte proaste despre evaluatori)

Deasemenea din ce inteleg eu se da examen pe un domeniu anume si mi se pare ca munca pe care o poti face astfel e foarte limitata daca esti autorizat daor pe un domeniu (ethnic, medical etc...)


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de web forum software miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum