Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Piata de Traduceri din Romania / Localizarea, cheia succesului in afaceri
Autor Mesaj
dfabian09
Membru
# Postat: 5 Mai 2014 12:19
Raspuns 


Zorii schimbarilor
Tot mai multe soft-uri au o varianta in limba romana. Astfel, ne facem loc pe piata mondiala. Niciun produs valoros nu poate avea succes fara localizare. Mai precis, localizarea presupune o documentatie de calitate realizata in limba tarilor in care produsul se comercializeaza. Spre exemplu:
 Compania Google a lansat versiunea romaneasca a portalului YouTube, un proiect mondial pus la cale in urma cu opt ani de catre Steve Chen, Chad Hurley și Jawed Karim, angajați ai PayPal.
 WordPress, pachetul software ce merita ales daca doresti sa creezi un blog sau o simpla pagina personala si nu vrei sa ai batai de cap la configurare si personalizare, are acum o versiune localizata complet in limba romana.
 La inceputul lunii septembrie 2010 a fost lansata varianta in limba romana a suitei de aplicatii pentru birou Microsoft Office 2010.
 Pinterest, reteaua sociala accesata de zeci de milioane de oameni din intreaga lume, include si versiunea in limba romana.
Lista exemplelor elocvente poate continua. Dorim sa subliniem ca o promovare online de success pentru produse si servicii poate fi obtinuta cu ajutorul localizarii.

Internetul la putere
Cu pasi repezi spre globalizare, e nevoie sa iti extinzi afacerea pe intreaga piata internationala. Diferitele limbi, particularitațile regionale și cerințele tehnice ale piețelor ținta necesita versiuni localizate pentru fiecare cultura in care este comercializat produsul. Drept urmare, localizarea produsului este elementul vital care va ajuta sa va faceti cunoscuți in randul mai multor clienți și a unui public global. Mai mult, echipele noastre de traducatori profesioniști, a caror limba materna este limba ținta, va pot ajuta sa adaptați mesajul propriu la alte limbi și culturi, acordand o atenție speciala problemelor de ”sensibilitate culturala”.

Ne adaptam nevoilor tale de comunicare
Intr-un mediu multilingvistic cum este Internetul, prezentarea corecta a profilului si a serviciilor companiei pe care o detii este esentiala pentru succesul acesteia la nivel global. La Syncro Translation Services vei gasi servicii de traduceri specializate pentru domeniul afacerii tale. In plus, iti oferim localizare in si din limba romana. Numai cu ajutorul unei localizari competente, produsul devine functional din punct de vedere tehnic, terminologic si estetic si in alte spatii culturale si lingvistice.

+4 0769 660 921


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de forum script miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum