Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Programe de tradus cu memorie / SDL Trados Christmas Contest organizat de Professional Translations
Autor Mesaj
Heino
# Postat: 2 Dec 2009 18:59
Raspuns 


Mosul iti poate aduce in dar un program SDL Trados Studio 2009 Freelance!

Participa si tu la concursul SDL Trados Christmas Contest!

In calitate de partener autorizat SDL Trados in Romania, Professional Translations organizeaza un concurs al carui castigator va primi in dar noul program SDL Trados Studio 2009 Freelance.

Pentru a participa la concurs, trebuie doar sa completezi formularul de participare de pe site-ul nostru cu datele tale de contact* si raspunsul corect la cele 5 intrebari. Este foarte usor! Intrebarile se refera numai la cunostinte generale despre SDL Trados pe care le poti gasi si la noi pe site.

Dupa ce ai selectat cele 5 variante de raspuns si ai completat formularul, te rugam sa ni-l trimiti inapoi pana in data de 12.12.2009. In termen de 48 de ore de la primire acestuia, iti vom acorda un numar de participant cunoscut doar de tine si de noi.

In data de 15.12.2009, vom contacta partenerul nostru SDL Trados pentru a alege un numar dintre toate cele inregistrate.

Posesorul acelui numar va fi declarat castigator si va incepe anul 2010 ca si proaspat posesor al celui mai utilizat si performant program CAT – SDL Trados Studio 2009.

Iti multumim pentru participare si iti uram mult succes!

Echipa Professional Translations


Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de simple bulletin board miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum