Traduceri autorizate


traduceri, traduceri autorizate
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -
Traducatori, Traduceri autorizate / Preturi traduceri / Sondaj preturi !!!
<< . 1 . 2 .
Autor Mesaj
UN CURIOS...
# Postat: 5 Nov 2009 22:56
Raspuns 


PENTRU SKYBAX
"Si apropo Dna. Rusu eu nu v-am jicnit INCA. E problema dvs. cat cereti pe o pagina de trad dar de aici si pana a va adresa colegilor cu apelativul Sobolan e cale lunga. Eu m-am saturat de cei ca dvs. Se vede de la o posta ca nu aveti de lucru de tot va permite-ti sa stati toata ziua pe forumuri. La 50 de euro pagina cum se lauda unii logic ca ai timp sa stai sa scrii pe forum ca nu ai clienti. Asa ca multumesc frumos de sfaturi ... dar la urmatoarea jicnire ma dezbrac de tot caracterul si discutam ca la usa cortului daca altfel nu ne intelegem"

De cand se scrie "va permite-ti"?
Verbul nu era cumva "a jigni"??!!
Ma minunez de cate ori citesc intr-un forum... Educatoarele si profesoarele de Limba Romana se pare ca nu prea au avut interes sa munceasca...
Se intalnesc mult prea multe greseli de ortografie!!!
Iar daca vorbim de un traducator, este RUSINOS!!!


celebrul anonim
# Postat: 21 Sep 2010 21:21
Raspuns 


Imi dau seama foarte clar ca o persoana precum SKYBAX, care scrie "a jicni" si crede ca verbele la se conjuga cu cratime, NU ARE CUM sa ia un pret foarte bun pt traduceri.
daca nici limba materna nu si-o cunoste bine, cum se poate cineva astepta sa fie "proficient" intr-o limba straina.
Si da, dragii mosului, si ei se cheama traducatori, uneori si autorizati, si din cauza unora ca acestia, care stiu exact cat valoreaza munca lor si si-o vand ca atare, ajung traducatorii buni sa se tocmeasca pe niste preturi de nimic. pentru ca unul ca skybax are de platit rate si prefera sa faca 100 de pagini cu 7 ron decat sa faca 50 de pagini cu 15 ron.

Bun, problema o stim cu toti.
intrebarea e- ce-i de facut?
de cand s-a dat legea aia minunata se pare ca atestatul cu pricina se poate obtine foarte, foarte usor.
probabil ca ar fi nimerita infiintarea unei asociatii, una la nivelul baroului ( nu-mi ziceti de untar etctera, stiu ca sunt, dar n0am vazut sa fie prea prezenti- poate nu stiu eu bine). Un care sa aiba valoare, din care sa fii mandru ca faci parte, in care sa nu se poate intra oricum si care sa "make the difference " cumva , in toate sensurile.

Dar nu stiu cum. Eu de capul meu nu pot, nu am pregatire juridica, martirisesc ca nu am nici foarte mult timp, dar as putea sa-mi gasesc daca as avea motivatie.
Pentru ca ana una-alta, constatam, ne plangem, si alde skybax se simte "jicnit" dac-i spune cineva ca nu e kosher sa practice preturi de dumping, dar contribuie, el si multi altii la slabirea breslei acesteia.


Diana Stan
# Postat: 5 Nov 2010 12:14
Raspuns 


E pacat sa vezi unde s-a ajuns in acest domeniu. este adevarat ca in ceea ce priveste pretul unei traduceri exista Bucuresti si...restul. Totusi eu refuz sa petrec zile si nopti pe o traducere specializata ca apoi sa ma trezesc cu...nimic.

Faptul ca am avea nevoie de cineva care sa ne reprezinte interesele in adevaratul sens al cuvantului este clar. Ma uitam de curand pe Codul Fiscal si traducatorii nici macar nu sunt mentionati printre profesiile liberale ci fac parte din etc...

Oricum din punct de vedere al tarifelor pot sa inteleg ca unii prefera sa munceasca mult si platit prost, iar altii un volum mai mic, cu pretul mai ridicat dar in 99% din cazuri si mult mai bune din punct de vedere calitativ.

Eu personal tin foarte mult la calitatea traducerilor mele, asa ca astept sa treaca criza si la mai multi clienti :)


GEORGE ENESCU
Membru
# Postat: 4 Iul 2017 11:52
Raspuns 


buna ziua, stimati colegi!

parerea mea este ca preturi de 7 -10 lei/pagina sau /document tradus sunt o ofensa la adresa noastra, ca profesionisti. atata timp cat nu stabilim niste praguri minime clare (20 lei ar fi de bun simt), sub care sa nu coboare nimeni, nu facem altceva decat sa muncim ENORM pentru prea PUTIN! Exista un miraj al cantitatii, care, cu siguranta, lucreaza in detrimentul calitatii!


<< . 1 . 2 .
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de simple bulletin board miniBB™ © 2001- 2018

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com
   forum slabire    meditatii    forum asigurari    pfa legislatie    stomatologie    spiru haret grile    contabilitate primara forum
forum PFA     CRM Software     Spiru Haret     Contabilitate Forum